Årets mest eleganta tweak

Att tweaka någonting, är att förändra litet grand, smart och det som husrenoverare kallar ‘pietetsfullt’. Och om någon gjort detta med ackuratess och snille, är det Emil Lydén och Lydén Distillery. Rabarbaro är ett tvättäkta gin, som smakar gin och … (händelsevis) rabarber. Ett av de gin som inspirerat mest av alla till umptinitton olika världsförbättrande cocktails under hösten. Rabarbaro är ett måste i alla seriösa ginotek, så är det bara.

Men det är inte bara smaken som gör Rabarbaro så unikt, det är även den omsorgsfulla processen bakom dess tillverkning. Varje destillering genomförs med noggrannhet och passion för att säkerställa att varje droppe av Rabarbaro bär med sig den karaktäristiska smaken och kvaliteten som definierar Lydén Distillery.

Dessutom är Rabarbaro inte bara en gin, utan en mångsidig dryck som kan användas som bas för en rad innovativa cocktails och drinkar som lockar och tillfredsställer alla smaklökar. Med sitt distinkta drag av rabarber har Rabarbaro cementerat sig som en favorit i dryckesvärlden och fortsätter att imponera och inspirera entusiaster över hela världen.

Prenumerera på Spritzlit:s nyhetsbrev

Nyheter