Skål och välkommen!

Över hela världen pågår just nu en fantastisk utveckling av allt som har med drycker att göra. Små och större destillerier och andra tillverkare etableras dagligen, samtidigt som antalet riktigt duktiga bartenders och cocktailentusiaster exploderar. Mottot för dagen är "drick inte mer, men drick godare" och möjligheterna till just detta har aldrig varit större.

Men hur går det till? Hur gör man? Mänsklighetens förbannelse är att ökad valfrihet betyder ökad osäkerhet och det är HÄR, precis på denna punkt i tillvaron som Spritz Lit kommer in i bilden.

Vi är här för att hjälpa just DIG att dricka godare. Hur mycket är din ensak, men vi hjälper dig att hitta rätt i baren, på Systembolaget, nätet eller varhelst du skaffar dina drycker.

Vår fasta och frilansande crew har bred erfarenhet av alla sorters cocktails (och andra drycker) och ser som en livsuppgift att hjälpa läppar och glas att mötas på de allra bästa sätt.

Nu kör vi!

Spritzlit förresten

Spritz Lit, förresten? Ja, festliga böcker som bubblar och pärlar och ger dig i det närmaste berusande läsupplevelser! Hur KUL kan det inte vara att lära sig allt från vardags-hemmabartendrandets grunder till den absoluta nördgränsen? Vårt svar: Jättekul!<