En hantverksupplevelse av Spansk Hetta

I Barcelona har en passionerad ginbar blivit en ny och uppskattad oas för älskare av hantverksgin. Med fokus på spanska råvaror och en unik inredning, strävar ägarna efter att erbjuda en autentisk smak av den spanska hettan.

Baren “El mas de Hoo” tar dig på en resa genom Spaniens rika gastronomiska arv genom att fokusera på lokala råvaror och autentiska smaker. Med en inredning som speglar den spanska värmen och en barpersonal som sprider glädje och entusiasm, är varje besök en fest för sinnena.

Här kan du njuta av en rad innovativa och välbalanserade drinkar som tar dig med på en smakresa genom Spaniens varierande landskap och kulturer. Från citrusfrukter från Medelhavet till kryddor från de spanska bergen, varje drink är en hyllning till landets rika och mångfacetterade kulinariska traditioner.

Med en passion för kvalitet och en önskan att dela med sig av den spanska gästfriheten, strävar den spansk ginbaren efter att skapa minnesvärda och givande upplevelser för varje gäst. Oavsett om du är en erfaren ginälskare eller en nybörjare i ginens värld, är denna bar den perfekta platsen att utforska och njuta av det bästa av spansk gin.

Prenumerera på Spritzlit:s nyhetsbrev

Nyheter